'KAN CONTINU VERBETEREN WERKDRUK VERSLAAN?'

 

NETWERKBIJEENKOMST

Avans Hogeschool onderzoekt hoe continu verbeteren kan leiden tot een lagere werkdruk en hogere resultaatgerichtheid bij bedrijven in verschillende branches. Probleem is dat niet optimaal organiseren leidt tot hogere werkdruk, met mogelijk ziekte en uitval tot gevolg. Daarnaast leidt het tot minder efficiënt werken en “nee moeten verkopen” aan klanten. 

Uit eerste resultaten lijkt het mogelijk dit op te lossen door het toepassen van continu verbeter-principes, zoals werkplekorganisatie en integratie van doelstellingen op alle niveaus in de organisatie. De vraag is echter welke oplossing in welke situatie werkt?

De resultaten van de deelnemende bedrijven worden op donderdagmiddag 16 mei gepresenteerd, waarna in een discussie de praktische toepassing concreet gemaakt wordt, zodat dit daadwerkelijk leidt tot acties. U kunt daar ook bij zijn!

Om optimaal resultaat te halen uit deze netwerkbijeenkomst vragen wij ter voorbereiding van elk bedrijf om door minimaal 10 respondenten (medewerkers) de vragenlijst in 10 minuten in te vullen (https://bit.ly/2TPYNvY). Verzoek om dit vóór 6 mei gedaan te hebben, in verband met verwerking van de gegevens.

Programma:

13:00    Inloop met koffie/thee

13:30    Presentatie algemene resultaten onderzoek relatie werkdruk en
             continu verbeteren

14:00    Opvallende verschillen tussen organisaties en branches

14:15    Pauze

14:30    Omzetten resultaten in praktische toepassing

16:00    Wrap up, samenvatting, vervolgonderzoek

16:30    Netwerkborrel

17:00    Afsluiting

Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst kan hier.

Mocht u vragen hebben over het onderzoek of de netwerkbijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Mirjam Bouten – de Wachter via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-471597678.