Passionate people

Nederland Verbetert bij Fujifilm op 23 maart 2017

Hoe krijg je gepassioneerde medewerkers? Wat verbetert een bedrijf, dat in de jaren tachtig TPM introduceerde, nu? Welke rol speelt innovatie in een bedrijf dat haar markten fundamenteel zag veranderen?

Op 23 maart aanstaande zijn we van 12.30 tot 17.00 uur te gast zijn bij Fujifilm in Tilburg, een van de grootste productievestigingen van Fujifilm buiten Japan. Het bedrijf produceert fotopapier, offsetplaten en membranen. Daarnaast wordt in het Tilburg Research Laboratory gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten.

In tegenstelling tot wat eerder op de website van Nederland Verbetert stond, is het thema van de bijeenkomst de verbetercultuur, of zoals dat bij Fujifilm heet: Passionate people. Zo staan we stil bij de passie in jouw organisatie en neemt leiderschapstrainer en -coach Lidwien Eggermont ons in de workshop 'Passie en Flow' mee naar antwoorden op vragen als: Hoe kunnen leiders het werken vanuit flow stimuleren en wat is jouw passie? 

Daarnaast kan elke deelnemer kiezen uit twee ervaringen. Je kunt kiezen voor een rondleiding door de fabriek waar offsetplaten worden gemaakt, die worden gebruikt bij het drukken van een krant of tijdschrift. Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan de Open Innovation Hub en ervaren hoe Fujifilm samen met anderen innoveert. Meer informatie over dit laatste is te vinden op: http://www.fujifilm.com/innovation/open-innovation/ 

Het programma ziet er als volgt uit:
12.30 Ontvangst met lunch
13.00 Introductie van de bijeenkomst
13.30 De droom van P3: verbeteren bij Fuji
14.00 Workshop 'Passie en Flow’
15.00 Rondleiding fabriek P3 of bezoek aan Open Innovation Hub
16.15 Wrap up
17.00 Afsluiting
 
Als je wilt komen: reserveer de datum dan alvast in je agenda en meld je aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag daarbij aangeven of je de fabriek wilt bezoeken of het Open Innovation Hub. Je ontvangt dan over enkele weken verdere informatie.
Natuurlijk mag je, net als anders, 1 of 2 vervangers laten komen. Dan graag hun emailadressen bij de aanmelding vermelden.