Nederland Verbetert

NEDERLAND VERBETERT! JIJ OOK?

Ben jij continu bezig met verbeteren? Wil jij leren van de praktijkervaringen van verbetercollega’s? Ben je benieuwd naar hoe andere fabrieken hun prestaties verbeteren? Wil jij nieuwe kennis en inzichten opdoen over continu verbeteren?

Nederland Verbetert helpt leidinggevenden in de proces- en maakindustrie hun prestaties te verbeteren.

 

BIJEENKOMSTEN, NEDERLAND VERBETERT WERKSYMPOSIUM EN THEMATISCHE WERKGROEPEN

Drie keer per jaar komen Nederland Verbetert leden een halve dag bij één van hen bij elkaar. Deze bijeenkomsten bevatten een presentatie van het verbeterprogramma van het gastbedrijf en een rondleiding en behandelt een vooraf vastgesteld thema. De bijeenkomsten worden georganiseerd in twee regio’s: Noord en Zuid Nederland. Daarnaast wordt voor beide regio’s jaarlijks het Nederland Verbetert Werksymposium georganiseerd, met lezingen, oefeningen en workshops over een relevant verbeterthema. Eerder georganiseerde werksymposia waren ‘Leidinggeven aan verbetering’ en ‘De Fabriek van de Toekomst’. Naast de reguliere bijeenkomsten en het werksymposium organiseert Nederland Verbetert naar behoefte thematische werkgroepen, waarin een selecte groep dieper ingaat op een onderwerp naar keuze. Meer weten? Bekijk hier de actuele agenda.

NEDERLAND VERBETERT BENCHMARK

Het ideale verbeterproces kenmerkt zich onder andere door de aanwezigheid van visie, doelen en plan van verbeteren, sturing op gedrag en prestaties, toepassing van verbetertools en duurzame resultaten. Deelnemers aan de Nederland Verbetert Benchmark meten zich aan dit ideale verbeterproces om eigen verbeterpunten te ontdekken, maar ook om te zien bij welke bedrijven bepaalde onderwerpen geleerd kunnen worden. Meer weten? Lees hier verder.  

ONLINE PLATFORM

Op LinkedIn biedt Nederland Verbetert een online platform waar discussies over bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen in continu verbeteren plaatsvinden. Ook brengen leden hier vragen of knelpunten ter sprake. De Nederland Verbetert LinkedIn is een besloten groep, waaraan deelname gratis is.

LIDMAATSCHAP

Een lidmaatschap van Nederland Verbetert bedraagt € 875 per seizoen, dat loopt van september tot augustus. Leden hebben daarmee toegang tot het brede netwerk van Nederland Verbetert en ontvangen deelname aan de benchmark, bijeenkomsten, werksymposium en thematische werkgroepen. Aan elke bijeenkomst en het werksymposium kunnen telkens twee personen per lidmaatschap deelnemen. Ook ontvangen leden elk seizoen een ledenoverzicht en elk kwartaal het Nederland Verbetert Magazine, met daarin onder andere de verslagen van de activiteiten van dat kwartaal. Daarnaast krijgen Nederland Verbetert leden korting op de activiteiten van de Nederland Verbetert Academy. Lid worden? Schrijf je hier in.

NEDERLAND VERBETERT ACADEMY

                                         

De Nederland Verbetert Academy organiseert trainingen en masterclasses op het gebied van verbeteren. De trainingen zijn gericht op praktische vaardigheden, zoals de training Verbeter Je Team Naar de Top voor verbeterteamleiders, Training Within Industry voor instructeurs en Aan De Slag voor eerstelijnsleidinggevenden. Masterclasses bieden theoretische inzichten. Een voorbeeld is Building on Strengths, een model om talenten van medewerkers beter te benutten. Leden van Nederland Verbetert ontvangen korting op de activiteiten van de Nederland Verbetert Academy. Meer informatie, de actuele agenda en de uitgebreide trainingsbrochure vind je hier.

 

MEER INFORMATIE

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Nederland Verbetert en haar Academy via Nederland Verbetert Magazine, de nieuwsbrief en website. Voor meer informatie over Nederland Verbetert, actuele agenda en/of inschrijven, ga je naar www.nederlandverbetert.nl of neem je contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 073-6129251.

 


Nederland Verbetert is onderdeel van de dienstverlening van Protean Management Solutions 

  


Avans Hogeschool is kennispartner van Nederland Verbetert