Recept voor succes?

Werksymposium 23 juni 2016 | Recept voor succes


Op 23 juni vindt weer het jaarlijkse werksymposium plaats van Nederland Verbetert. Waar we vorig jaar aan de slag gingen met paarden en zwaarden rondom het thema leiderschap, is het programma dit jaar weer verrassend anders.

In de oude apotheek van de voormalige mengvoederfabriek in Veghel word je ontvangen met een lunch, waarna we een afwisselend programma hebben onder het motto ‘recept voor succes?

Programma

Om echt succesvol te zijn, zien we het belang van standaarden meestal wel in, maar is het tegelijkertijd lastig om ze daadwerkelijk consequent te gebruiken. In ‘recept voor succes?’ staat daarom standaardiseren centraal.

Zo staat er een lezing op het programma van Mandy Phoa over haar ervaringen met standaardisatie in de dienstverlening. En we gaan kijken en luisteren naar pecha kucha’s, de nieuwe gestandaardiseerde en gefocuste manier van presenteren uit Japan. In een pecha kucha vertelt de spreker zijn verhaal aan de hand van 20 plaatjes, die elk 20 seconden in beeld blijven. Daardoor ontstaan heldere boodschappen, die heel visueel worden gebracht. Klik hier als je een voorbeeld wilt zien van een pecha kucha tijdens het symposium continu verbeteren bij Avans Hogeschool.

Daarnaast zijn er workshops en heb je natuurlijk gelegenheid om met andere verbeteraars ervaringen uit te wisselen. Dat kan zowel tijdens het programma als bij de afsluitende borrel.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

12:30

Ontvangst met lunch

13:30

Opening

13:45

Standaardisatie in de dienstverlening, presentatie door Mandy Phoa

14:00

Pecka kucha's, met tussendoor pauze

16:00

Workshops rondom standaardisatie

17:30

Afsluitende borrel

 

Deelnemen

Deelnemen kan eenvoudig door een mailtje met je naam en telefoonnummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan contact met je op.

Deelname is gratis voor reguliere deelnemers van de Nederland Verbetert bijeenkomsten (maximaal 2 per organisatie), anderen betalen slechts € 195.
Annuleren kan kosteloos tot een maand voor het werksymposium, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Vervanging is natuurlijk altijd nog mogelijk.

Het werksymposium vindt plaats bij CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10,  Veghel.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.nederlandverbetert.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 073-6129251.