Werksymposium 2016 Standaardiseren programma

Maak standaardiseren interessant

Standaardiseren wordt vaak wel als noodzakelijk ervaren, maar niet als iets wat je met plezier doet en als uitdaging ziet. De hamvraag in dit werksymposium is: hoe maken we standaardiseren leuk, interessant en uitdagend? Graag delen wij onze ideeën en ontdekken wij hoe jij hierover denkt! Reserveer het werksymposium vast in je agenda, nadere informatie volgt.

Donderdag 23 juni 2016: het werksymposium vindt plaats bij CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10,  Veghel.

Aanmelden

Recept voor succes?

Op 23 juni vindt weer het jaarlijkse werksymposium plaats van Nederland Verbetert. Waar we vorig jaar aan de slag gingen met paarden en zwaarden rondom het thema leiderschap, is het programma dit jaar weer verrassend anders.

In de oude apotheek van de voormalige mengvoederfabriek in Veghel word je ontvangen met een lunch, waarna we een afwisselend programma hebben onder het motto ‘recept voor succes?

Programma

Standaardisatie in de zorg
Graag willen we jullie voorstellen aan Ronald Aalbersberg die de plaats inneemt van Mandy Phoa. Ronald Aalbersberg werkt als LEAN adviseur bij het ETZ in Tilburg (voorheen het Sint Elisabeth ziekenhuis). Zijn carriere begon de eerste 17 jaar als immunologisch analist en sinds 2007 heeft hij zijn expertise opgebouwd binnen LEAN. Dit onder andere toegepast in het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie (LMMI), afdeling facilitaire services, centrale sterilisatie, OK, spoed eisende hulp, diverse poliklinieken en verpleegafdelingen. Verder heeft Ronald in de tussentijd zijn LEAN Black Belt certificaat gehaald, de TWI-JI cursus gevolgd en is nu bezig met een 4-jarige training genaamd 'Master in Business Learning'. Ronald gaat tijdens het werksymposium op 23 juni iets vertellen over standaardisatie in de zorg. 

Speciale act
Het vorige werksymposium draaide onder andere om het leiden van paarden als spiegel van het eigen gedrag. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden om iets speciaals rondom standaardisatie te doen. Als we meer weten, laten we dat vanzelfsprekend horen.

Interactieve kwis
Standaardisatie is natuurlijk niet het meest sexy onderwerp binnen het continue verbeteren, maar hoe gaat dat als je er een interactieve kwis van maakt? 23 juni komen we dat te weten!

Daarnaast zijn er workshops en heb je natuurlijk gelegenheid om met andere verbeteraars ervaringen uit te wisselen. Dat kan zowel tijdens het programma als bij de afsluitende borrel.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

12:30 Ontvangst met lunch
13:30 Opening en kennismaking, voorstellen Martijn
13:35 Pecha kucha's
14:15 Standaardisatie in de zorg
15:00 Pauze
15:30 Standaardisatiekwis
16:15 Workshops
17:00 Afsluiting met Borrel

Deelnemen

Deelnemen kan eenvoudig door een mailtje met je naam en telefoonnummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan contact met je op.

Deelname is gratis voor reguliere deelnemers van de Nederland Verbetert bijeenkomsten (maximaal 2 per organisatie), anderen betalen slechts € 195. Annuleren kan kosteloos tot een maand voor het werksymposium, daarna is het gehele bedrag verschuldigd. Vervanging is natuurlijk altijd nog mogelijk.

Meer weten?

Wil je meer weten? Kijk dan op www.nederlandverbetert.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 073-6129251.